Baboffel Green Jump Seizoener, tijdschrift voor de vrijeschoolwereld Schaapje schaapje
In de Wikkels KindVoorHout Baboffel Green Jump

Mededeling

Er is nog geen mededeling.

Heeft u een antroposofisch of aanverwant bedrijf en wilt u op ons forum adverteren? Dat kan!

Adverteren kan bij ons op twee manieren:

Met een fulltime abonnement van € 150,- per jaar.
Jouw advertentie wordt bovenaan iedere pagina, of je nu met je laptop, telefoon of tablet bent ingelogd, roulerend zichtbaar gemaakt. Dus bij iedere pagina verversing komt jouw advertentie roulerend in beeld.
Op de laptop staan aan de linkerkant van de pagina 16 roulerende adverteerders, waarvan de bovenste 12 alleen de fulltime adverteerders laten zien en de onderste 4 alleen de parttime adverteerders. Bij de tablet komen er bovenaan iedere pagina 5 roulerende fulltime adverteerders. En onderaan het scherm staan 20 roulerende blokken van alle adverteerders door elkaar. Op de telefoon komen er bovenaan iedere pagina 4 roulerende fulltime adverteerders.En onderaan het scherm staan 10 roulerende blokken van alle adverteerders door elkaar.
Tijdens de ontmoetingsdag die minimaal 1 keer per jaar georganiseerd wordt krijg je als fulltime adverteerder als eerste een uitnodiging om een kraam te huren. We vragen hiervoor geen huurprijs maar een leuke bijdrage van je eigen artikelen ter waarde van ongeveer € 15,- die we gebruiken voor de loterij die we onder de aanwezige leden houden bijna aan het einde van de dag. Een leuke manier om uw artikelen onder de aandacht te brengen en leuk voor de aanwezige leden.
Verder hebben we een Facebookpagina: Antroposofie en het Kind met ongeveer 12.000 volgers. We houden uw acties en promoties van uw eigen Facebookpagina in de gaten en zullen gedurende het jaar geregeld hiervan iets delen met onze Facebookpagina.

Je kunt ook kiezen voor een parttime abonnement van € 50,- per jaar.
Jouw advertentie komt dan op de laptop  aan de linkerkant van de pagina te staan tussen de onderste 8 van de 16 adverteerdersblokken Bij de tablet kom je  onderaan het scherm te staan in 20 roulerende blokken van alle adverteerders door elkaar. Op de telefoon kom je onderaan het scherm te staan in 10 roulerende blokken van alle adverteerders door elkaar.
Tijdens de ontmoetingsdag die minimaal 1 keer per jaar georganiseerd wordt krijg je als parttime adverteerder  een uitnodiging om een kraam te huren als de markt nog niet gevuld is met de fulltime adverteerders. We vragen hiervoor geen huurprijs maar een leuke bijdrage van je eigen artikelen ter waarde van ongeveer € 15,- die we gebruiken voor de loterij die we onder de aanwezigen houden bijna aan het einde van de dag. Een leuke manier om uw artikelen onder de aandacht te brengen en leuk voor de aanwezige leden.
Verder hebben we een Facebookpagina: Antroposofie en het Kind met ongeveer 12.000 volgers. We houden uw acties en promoties van uw eigen Facebookpagina in de gaten en zullen gedurende het jaar geregeld hiervan iets delen met onze Facebookpagina.

De blokjes
De advertentieblokjes zijn 112x69 pixels groot. Het formaat waarin we blokjes plaatsen is .jpg .png of .gif. Bewegende plaatjes en schreeuwende kleuren zijn niet toegestaan. (het blokje moet in de sfeer van het forum passen)

Onder de aandacht
Voor elke adverteerder geldt dat u op een speciaal daarvoor ingericht subforum de kans krijgt om uw winkel of organisatie regelmatig onder de aandacht te brengen. Wij hopen dat het een gezellige ontmoetingsplek zal zijn waar u uw enthousiasme voor uw bedrijf met ons deelt en waar u onze leden kunt informeren over uw artikelen en acties.

Hoeveel bezoekers?
Wilt u weten hoeveel bezoekers het forum trekt en dus hoeveel mensen uw advertentie zullen zien? Klik dan op de beginpagina op dit icoontje:

U kunt dan precies zien hoeveel mensen het forum bezoeken.

Adverteren op ons forum is onderhevig aan onze Algemene Voorwaarden voor adverteren.


Wilt u bij ons adverteren?
Neem dan contact met ons op!Voorbeelden:

 


Baby Natura
Duizendhout, brengt buiten naar binnen
Poppenpret, houten poppenwagens en poppen
In de Wikkels
KindVoorHout
Baboffel
Green Jump
Seizoener, tijdschrift voor de vrijeschoolwereld
Schaapje schaapje
Groenlijf, natuurdrogisterij en meer
De Noest
Kinder Wonderland, eco lifestyle for kids
Silvester jeugdboekhandel
Christofoor, boeken voor kinderen en ouders
Little shop around the Corner
Houtspel, duurzaam houten speelgoed

Mededeling

Er is nog geen mededeling.

Agenda


Er zijn geen resultaten voor deze criteria.

Christofoor, boeken voor kinderen en ouders Little shop around the Corner Houtspel, duurzaam houten speelgoed Houtspul, accessoires en decoraties Lusjes Praktijk Vayu Juniper Love Nutur, natuurlijke, eerlijke en eco produkten voor moeder en baby Viltse Zaken Eurolac Cijfers enzo Natuurlijke Kraamzorg Silvester jeugdboekhandel Kinder Wonderland, eco lifestyle for kids 't Knuffelpopje, handgemaakte poppen en knuffels van natuurlijke materialen Tientalenten, voor al je (vrije)schoolmaterialen Schaapskleren; wol zijde basics Truly Wooly Kids; feelgood childrenswear Eco Cosmetica Sprookjesstof, biostoffen en viltpakketjes
Vereniging voor Vrije Opvoedkunst Weldaad, de weldadige en therapeutische kwaliteiten van etherische olien Kleine Schobbejak, handgemaakte kinderkleding Spelen Natuurlijk! Teken- en schilderatelier Baby Natura Duizendhout, brengt buiten naar binnen Poppenpret, houten poppenwagens en poppen In de Wikkels KindVoorHout
Bezig...
X