Schaapskleren; wol zijde basics Truly Wooly Kids; feelgood childrenswear Sprookjesstof, biostoffen en viltpakketjes Vereniging voor Vrije Opvoedkunst
Schaapje schaapje Groenlijf, natuurdrogisterij en meer De Noest 't Knuffelpopje, handgemaakte poppen en knuffels van natuurlijke materialen

Mededeling

Inklappen
Er is nog geen mededeling.

Heeft u een antroposofisch of aanverwant bedrijf en wilt u op ons forum adverteren? Dat kan!

Adverteren kan bij ons op twee manieren:

Met een fulltime abonnement van € 125,- per jaar.
Jouw advertentie wordt bovenaan iedere pagina, of je nu met je laptop, telefoon of tablet bent ingelogd, roulerend zichtbaar gemaakt. Dus bij iedere pagina verversing komt jouw advertentie roulerend in beeld.
Op de laptop staan aan de linkerkant van de pagina 16 roulerende adverteerders, waarvan de bovenste 12 alleen de fulltime adverteerders laten zien en de onderste 4 alleen de parttime adverteerders. Bij de tablet komen er bovenaan iedere pagina 5 roulerende fulltime adverteerders. En onderaan het scherm staan 20 roulerende blokken van alle adverteerders door elkaar. Op de telefoon komen er bovenaan iedere pagina 4 roulerende fulltime adverteerders. En onderaan het scherm staan 10 roulerende blokken van alle adverteerders door elkaar.
Verder hebben we een Facebookpagina: Antroposofie en het Kind met ongeveer 14.000 volgers. We houden uw acties en promoties van uw eigen Facebookpagina in de gaten en zullen gedurende het jaar af en toe hiervan iets delen met onze Facebookpagina.

Je kunt ook kiezen voor een parttime abonnement van € 35,- per jaar.
Jouw advertentie komt dan op de laptop  aan de linkerkant van de pagina te staan tussen de onderste 8 van de 16 adverteerdersblokken Bij de tablet kom je  onderaan het scherm te staan in 20 roulerende blokken van alle adverteerders door elkaar. Op de telefoon kom je onderaan het scherm te staan in 10 roulerende blokken van alle adverteerders door elkaar.
Verder hebben we een Facebookpagina: Antroposofie en het Kind met ongeveer 14.000 volgers. We houden uw acties en promoties van uw eigen Facebookpagina in de gaten en zullen gedurende het jaar af en toe hiervan iets delen met onze Facebookpagina.

De blokjes
De advertentieblokjes zijn 112x69 pixels groot. Het formaat waarin we blokjes plaatsen is .jpg .png of .gif. Bewegende plaatjes en schreeuwende kleuren zijn niet toegestaan. (het blokje moet in de sfeer van het forum passen)

Onder de aandacht
Voor elke adverteerder geldt dat u op een speciaal daarvoor ingericht subforum de kans krijgt om uw winkel of organisatie regelmatig onder de aandacht te brengen. Wij hopen dat het een gezellige ontmoetingsplek zal zijn waar u uw enthousiasme voor uw bedrijf met ons deelt en waar u onze leden kunt informeren over uw artikelen en acties.

Adverteren op ons forum is onderhevig aan onze Algemene Voorwaarden voor adverteren.


Wilt u bij ons adverteren?
Neem dan contact met ons op!Voorbeelden:

 


Groenlijf, natuurdrogisterij en meer
De Noest
't Knuffelpopje, handgemaakte poppen en knuffels van natuurlijke materialen
Schaapskleren; wol zijde basics
Truly Wooly Kids; feelgood childrenswear
Sprookjesstof, biostoffen en viltpakketjes
Vereniging voor Vrije Opvoedkunst
Weldaad, de weldadige en therapeutische kwaliteiten van etherische olien
Teken- en schilderatelier
Su & Jill
Duizendhout, brengt buiten naar binnen
Baboffel
Stekkels
Natuurlijke Kraamzorg
Silvester jeugdboekhandel
Christofoor, boeken voor kinderen en ouders

Mededeling

Inklappen
Er is nog geen mededeling.

Agenda

Inklappen

Er zijn geen resultaten voor deze criteria.

Christofoor, boeken voor kinderen en ouders Little shop around the Corner Houtspel, duurzaam houten speelgoed Houtspul, accessoires en decoraties Tientalenten, voor al je (vrije)schoolmaterialen Lusjes Juniper Love Nutur, natuurlijke, eerlijke en eco produkten voor moeder en baby Viltse Zaken Academie voor Ouders, Amersfoort Saar Soleares, organic pharmacy and perfumery De Levenscirkel Sfeerwinkel Eurolac Cijfers enzo Waldorf Kids Stekkels Natuurlijke Kraamzorg Silvester jeugdboekhandel 't Knuffelpopje, handgemaakte poppen en knuffels van natuurlijke materialen Tientalenten, voor al je (vrije)schoolmaterialen
Groenlijf, natuurdrogisterij en meer De Noest Christofoor, boeken voor kinderen en ouders Little shop around the Corner Houtspel, duurzaam houten speelgoed Houtspul, accessoires en decoraties Tientalenten, voor al je (vrije)schoolmaterialen Lusjes Juniper Love Nutur, natuurlijke, eerlijke en eco produkten voor moeder en baby
Bezig...
X