Adverteren op Antroposofie en het Kind

Inklappen

Heeft u een antroposofisch of aanverwant bedrijf en wilt u op ons forum adverteren? Dat kan!

Adverteren kan bij ons op twee manieren:

Met een premium abonnement van € 125,- per jaar.
Jouw advertentie wordt bovenaan iedere pagina, of je nu met je laptop, telefoon of tablet bent ingelogd, roulerend zichtbaar gemaakt. Dus bij iedere paginaverversing komt jouw advertentie roulerend in beeld.
Op de laptop staan aan de linkerkant van de pagina 16 roulerende adverteerders, waarvan de bovenste 12 alleen de premium adverteerders laten zien en de onderste 4 alleen de basis adverteerders.
Bij de tablet komen er bovenaan iedere pagina 4 roulerende premium adverteerders. En onderaan het scherm staan 20 roulerende blokken van alle adverteerders door elkaar.
Op de telefoon komen er bovenaan iedere pagina 4 roulerende premium adverteerders. En onderaan het scherm staan 10 roulerende blokken van alle adverteerders door elkaar.
Verder heeft het forum ook een Facebookaccount met ongeveer 15.000 volgers en een Instagramaccount met 3500 volgers. Als je op FB of Insta zit, zullen we daar zo nu en dan iets van je acties en promoties met onze volgers delen.

Je kunt ook kiezen voor een basis abonnement van € 35,- per jaar.
Jouw advertentie komt dan op de laptop aan de linkerkant van de pagina te staan tussen de onderste 4 van de 16 adverteerdersblokken. Bij de tablet kom je onderaan het scherm te staan in 20 roulerende blokken van alle adverteerders door elkaar. Op de telefoon kom je onderaan het scherm te staan in 10 roulerende blokken van alle adverteerders door elkaar.
Verder heeft het forum ook een Facebookaccount met ongeveer 15.000 volgers en een Instagramaccount met 3500 volgers. Als je op FB of Insta zit, zullen we daar zo nu en dan iets van je acties en promoties met onze volgers delen.

De blokjes
De advertentieblokjes zijn 112x69 pixels groot. Het formaat waarin we blokjes plaatsen is .jpg .png of .gif. Bewegende plaatjes en schreeuwende kleuren zijn niet toegestaan. (het blokje moet in de sfeer van het forum passen)

Interactie met je doelgroep
Voor elke adverteerder geldt dat je op een speciaal daarvoor ingericht subforum de kans krijgt om je winkel of organisatie regelmatig onder de aandacht te brengen en kan reageren op vragen van onze leden. Wij hopen dat het een gezellige ontmoetingsplek zal zijn waar je jouw enthousiasme voor je bedrijf met ons deelt en waar je onze leden kunt informeren over je artikelen en acties.

Adverteren op ons forum is onderhevig aan onze Algemene Voorwaarden voor adverteren.


Wilt u bij ons adverteren?
Neem dan contact met ons op via beheer @ antroposofiekind.nlVoorbeelden:

 


Bezig...
X
😀
🥰
👍